.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, July 6, 2010

..iNi BuKaN StaiNLess Steel..

OMG.. sangat cantik ok kereta di bawah... memukau pandangan mata... menghentikan degup di dada.. ehh over okey! Hehehe... tapi tak boleh lar nak tidakkan.. realitinya aku sangat kagum dengan kereta dan orang yg menjadi pemilik kereta nie.. saper?? Bilionnaire Abu Dhabi yang terkenal dengan kemewahan minyak yg melimpah ruah... hohoho... aper perasaan jadik orang kaya eak?? I wonder.. semua yg luar biasa menjadi perkara biasa sajer bagi dorang kan.. seronok ker eak?? Huurrmmm...

Kat bawah nie bukan stainless steel yer kengkawan... bukan..

kete nie kat tetengah jalan time matahari membahang sure kilau kemilau dia mengaburi mata di sekelilingnya...

Aku nak tanya lar kan.. aper perasaan korang kalau lar kan.. kalau diberi peluang menaiki keta nie.. hurrmmm??
Baca kat bawah nie... sebab per aku kata nie bukan stainless steel..

***********************

It's a Mercedes Benz owned by an Abu Dhabi oil billionaire (naturally).

Featuring the newly developed V10 quad turbo with 1,600 horsepower and 2800nm of torque. 0-100km/h in less than 2secs, running on biofuel - i bet he is keeping his oil to fleece others.


That is NOT stainless steel, guys, it is WHITE GOLD!



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails