.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, March 29, 2007

SeLeSai cLOseD DeAL..

Akhirnya.. settle juga.. aku dah bayar duit close deal ngan owner rumah.. mak ikut kitorang sekali.. tgk umah tu.. mmg lar interior dia tak baper lawar cam rumah² skrg.. rumah dulu patent dulu lar.. whuteva.. bila dah jadik umah sendiri nanti.. ada rezeki boleh lah kitorang buat renovation sket.. kita kena senantiasa berpandangan positif.. satu lagi.. bila dah duduk situ nanti tak der lar nak pepening kepaler pk kat mana nak park keta.. bukak jer gate matikan enjin.. abis citer.. byk kelebihan duduk umah sendiri dari menyewa sebenarnya.. tak cayer?? Tanyer lar owg lain yg dah ada umah dan mmg tinggal kat umah dia... hehehe...

Lepas surat akujanji dan dokumen perumahan tu diserahkan kat aku... kitorang pamit coz aku dah kebulur sgt.. tak tahan seh... makan kat gerai kat tepi atas bukit tu... cantik jer nampak KLCC.. RM15.00 jer abis.. not bad...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails