.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, November 30, 2006

Hari Ini Dlm Blog..

Oleh kerana aritu aku dah kemengantukkan dan ketiduran dan tidak sempat menyudahkan aper yg aku nak taip... maka skrg aku menyambungnya kembali...

Ader ker dorang letak nama aku ngan bos aku utk karaoke berduet malam Staff Gath kat KDE Jumaat nie.. which is tomorrow.. so utk mengelakkan kemaluan yg melampau aku pon submit borang dgn pilihan lagu aku sendiri... nyanyi jer ler lagu aper yg aku mampu.. sumbang mambang lantok ler.. nak realease tension jer..

Arinie bos aku tadak.. dia p yard kat JB.. so.. sepagian aku mengabiskan maser dpn pc meng-eksplorasi web² berkaitan blogging... aku mau menjadik blogger yg power (sbb blog aku blom cukup power.. masih di tahap blogger picisan.. yg baru kenal dunia blog.. hehe..) Byk benda jugak yg aku explore... and its interesting... the more you read.. the more u wanna know... begitu lar mencari ilmu... kemudiannyer Hisyam from Corporate Dept. minta bantuan aku yg sememangnyer tak pandai membalut hadiah nie utk membalut hadiah lucky draw... buruk sungguh hasil kerjatangan aku... :D Tetiba kepaler aku naik fenin biler aku seorang yg membalut terpandangkan hadiah yg berkotak² banyaknyerr... sib baik ler tak lamer lepas tu Hisyam panggil Mega & Rinda utk turut bersama² aku membalut adiah tu... (harap² dpt ler salah satu dari adiah tu kat aku.............. ~Amin~!) By Noon b4 lunch time... kerja bungkus membungkus adiah pon selesai... fuhhh.. LEGAA.. kalau aku yg buat sorang blm tentu siap dan mesti masih terkial² nak sudahkan task tu sorang²....

Tadi dok sibuk bayar bil² yg perlu dilangsaikan bln dpn.. itu ler perkara pertama yg akan aku buat biler dpt gaji... so I'll not be an over spender.. :)) Biler ada balance dari utang² yg telah dilunaskan baru ler aku dgn senang hati berbelanjer.. skrg nie tgh penin paler jgks.. perbelanjaan agak terhad since we need quite a sum of money to use in Padang, Indonesia.. we'll off to Padang this Sunday.. abg aku akan antar kitorang... pepagi buter tu.. ikhsss... flight kul 7.50a.m... awai tuu... baju lom packing... balik nie kena jgk larrr try pack maner² yg boleh dulu.. this week seems to be quite pack ngan bermacam² aktiviti... ntah bilernyer nak jmp waktu lapang...

Utk dinner esok.. aku tatau nak pakai baju aper lagi.. badan dah gedempol.. nak berpesyen² pon dah tadak semangat... pakai p lar baju apa pon... :((

1 comment:

Anonymous said...

Love the post, I submitted it to Digg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails