.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, January 10, 2007

TENSION!!

Aku half day arinie.. masuk opis lam kul 11.00 tgh tadi.. Cik Ton kena p klinik check darah.. so aku sempat mandikan Alyaa & bagi dia sebotol susu sebelum Cik Ton amik dia... kat opis after lunch aku terpakser gantikan receptionist kitorang yg demam.. dah tak der org lain.. bidan terjun sekejap.. tu pon dah cukup serabut kepaler aku.. asyik jawab tepon jer... pas tu ada plaks yg call berkali².. ada jugak yg dipass call nyer tapi tak pick up phone.. aku benci tul jadik org tengah nie.. tersepit... pening... pening... harap² esok tak der ler aku kena ganti lagi..... Tensionnnnn!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails