.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, October 26, 2010

..Nota Notty..

"Hello.. Ady ada?"
"Ady tak ada.. dia tinggal henset dia."
"Ooo.. are you going to see him?"
(aikk??)  "Tak.. dia tinggal henset dia dalam kereta.. saya kat office saya.."
"Ooo.. maksud I you nak pulangkan henset kat dia ke?"
(Ek..ehhh..?? Ko ingat opis kitowang nie sebelah² jer ker?? Ingat aku tak keje.. aku pon keje melambak nie Cik Kak oiii..) " Tak.. "
"Ok.. I've been looking for him merata tempat.. "
"Saya pon dah call dia banyak kali.. dia tak ada kat tempat dia lar tu.. dah pegi merata tempat"
"Macam nie.. in case kalau dia call tolong bagitau dia Dato' .... cari dia.. urgent.. dia orang penting.. dia tak boleh tinggal hp dia.."
"Ok.."

Banyak kali ok aku terpakser melayan panggilan² dari hp En. Ady nie.. (dah cum PA laki sendiri.. ikhss..ikhss... ikhsss.. tau lar keje aku jawab telepon..) yg tak banyak soal ok.. tapi yg tuttt... tuttt.. pelleaseeee lar.. Menteri pon kengkadang tertinggal hp jugak... ko penting camner pon.. ko manusia biasa.. dah manusia.. al insan... salah satu sifatnya pelupa... ko tak pernah terlupa ker??

Nota notty:  Seems that he is a VIP.. selaraskan lar gajinya selayaknya dia diperlukan.. ??  Baru lar berbaloi²..


4 comments:

sw33tdarling.com said...

pangkat tinggi gaji tak tinggi, mana aci kaan...? kan kan kan...??

kalau gaji tinggi, sapa yang happy...? bini nyaaa gak happy... kekekekeke

mamaaerish@eb said...

adoi... kalo dpt org yg cpt tensen cam eb nih camno la?.. hu3

Ena said...

org tu bercakap tak pakai akal tu kak.. dier pakai emosi.. tu yg cakap camtu.. suka hati je... mrmmm

aiDieNa said...

sw33tdarling.com,
Betui..betui..betui.. kalau gaji laki tinggi.. baru ler bleh bayar gaji bini cum sengetari nie.. hehehe

eb,
Hancur kot hp tu kena baling.. hahaha

Ena,
Tu lar pasal.. emosi kita dia tak tau lagie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails