.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, October 18, 2010

..APeR KhaBaR PoWeR PufF BoNDa??..

Tak der mood sebenarnya nak blogging arinie.. mengenangkan impian yg belum tercapai.. huhuhu... bosan duhhh... raser down semacam.. daripada layan blues sengsorang baik luahkan pada yg sudi.. chewahhh.. sudi ker.. sudi ker kowang bacer luahan hatiku inie.. hehehe

Malas nak pk.. kita bukak topik lain lar.. aper lar citer puteri² Bonda di Nursery eak??  Untuk makluman.. today is the first they kami mak pak yg tak ada pilihan terpaksa menghantar power puff girl tu p sekolah.. Si Alyaa ngan Aisha sangat excited.. maklum ler kat school ada playground.. menan pon banyak.. macam² aku pesan kat dorang sebelum sampai school tadi.. suh behave baik².. dengar cakap teacher.. takleh gado.. jangan nakal².. jaga adik baik²... sebut pasal adik.. si Ainna tadi nangis biler aku tinggal dia kat situ.. tak biasa lagi.. suasana baru.. cecepat kami blah.. lagi lama tunggu lagi susah nak tinggal nanti..

Tadi aku call Pn. Latifah owner nursery tu.. tanya camner keadaan dorang... dia kata ok.. dorang sangat bagus.. Alyaa ngan Aisha dia letak satu group utk learning.. tapi si Ainna pon nak join sama.. dia resah biler tak tengok muka kakak² dia.. in the end.. letak dia kat penjuru kelas kasik toy dia duduk main sementara kakak² belajar... hurmmm... cian adik... hopefully dia dapat sesuaikan diri soon...

Hari nie aku continue posa yg terputus di ujung jalan.. ingat ker dah bleh langsai aritu kan.. sekali bendera jepun naik di tengahari buntang... makanya hari ini harapnya dapatku langsaikan segalanya...

Korang... aku boring lar... korang boring tak........... internet kat opis nie slow tahap merangkak mau mati!! Uhhhhhhhhhhhhh.......

3 comments:

Ena said...

owh.. dah start dah arini yeh!.. mrmm.. bagusnya.. leh sekli jalan jer.. main sambil belajar..
dorang dari kul brp sampai kul brp kat saner kak? terror la anak2 akak speaking cam akak pasnie kan.. bagusnya...

ena pun boring gak taoi kije banyak.. tu yg netry ntah apa2.. eh! memg hari2 pun camtu gak.. merapu je.. hahahha...

sama la. ena pun sambung pose arini.. tak sempat abis pun lam bulan syawal aritu.. tinggal banyak tahun nie.. baru lgsai 7 hari.. tolah arini tinggal 2 je la lagi.. eh! terbuat entry lak kat umah akak nie.. heheheh

Emy said...

kak pah ni buat saspen jek, ingtkan g kursus jauh2 ke nk rindu rinduan! eheheheh.. mmg la mula2 diaroang g school akan rasa rindu n rasa nk call teacher jek setiap jam!

aiDieNa said...

Ena,
Tak hantar pon tadika yang kita kata tu.. sebab bajet tak cukup lagi.. kan tak dapat bonus.. so proceed ngan second option buat sementara nie.. tahun depan kalau ada bajet baru bleh teruskan ngan tadika yg itu.

Emy,
Tak sangka ada yg saspen.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails