.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, February 2, 2010

PREZZIE utk 10 peserta terawal!!

Nie aku nak bagitau.. heheh.. entry bakar semangat lar nie.. khas buat kowang yg segan.. malu.. malas nak join contest sbb katanyer adiah ada satu jer.. peluang nak menang tipis lar pulaks.. aduhaiii.. aku kata satu hadiah setakat ini.. maksudnyer akan ada adiah lain lorrr... ayoooo... nampaknyer aku kena tayang adiah dulu lar gayanyer... tapi adiah yg aku nak tayang nie hanyalah adiah utk 10 peserta terawal yg antar permalink dia kat comment entry contest (bukan entry inie yer..) Hadiah utk pemenang kekal MisTeRi sehingga lar tarikh contest tamat... juga brp org pemenang... akan diberitahu kemudian.. Okeh.. ini adiah tatak pilih kasih punya.... Siapa Cepat dia Dapat... ;)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Idak ler mahal sgt.. sekadar tanda penghargaan BoNDa kepada korang yg rajin membuat essei pepanjang utk join contest nie.. ;)

5 comments:

Ena said...

camner sy x tau akak ader wat contest ekk? hu3x.. keke p check..

aiDieNa said...

Hoho.. soklan pelik tuhhh... adakah sumer org tak perasan blog Bonda ini mengadankan CONTEST?? uHUK..UHUKKK!! Haaa.. sekarang dah perasan kan.. join ler Naa.. bukan senang nak dpt adiah dari Kak Pah nieh.. Hahahahah!!!

miss♥wahida said...

meh saya tolong promote contest BONDA nie...bleh erk...

aiDieNa said...

Kalau sudi... apa salahnyerrrr... hehehhe...

mama_iris said...

sukeeee!!hehe...tq..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails