.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, February 2, 2010

**HaDiAH DaRi DUBLIN**

Aku amik parcel nie semalam.. hmmm a big thanx to Mc'Da kerana dah bersusah payah post kan adiah nieh.. (susah payah jgk aku nak claim bungkusan nie kat Pejabat Pos coz time dorang nak antar barang tu aku tak der kat umah.. patutnyer aku kasik address mak aku kan.. umah aku hari bekerja sah² ler kami kuar bekerja..) Pakej tu dah sampai on Wednesday tak silap aku.. peluper aku nieh! tapi aku baru amik Semalam.. tu pon aku kena call pej. pos kat cheras tu tanya ari Sabtu tu dorang bukak ke tak memandangkan cuti Thaipusam.. dan sib baik jgk ler aku call sebabnya dorang mmg cuti.. dan hari Isnin pon dorang cuti lagi.. aduhaiii.. end up.. sib baik En. Azrul (staff kat pej. pos tu) sudi membantu.. dia cadangkan aku amik pakej dari Mc'Da kat pej. pos Spektrum memandangkan yg cuti hanya yg bekerja di KL.. so pej. pos situ ttp keje spt biasa.. LEGAAA... dan akhirnya... nie lar dia.. adiah yg aku dpt hasil Lucky Draw di blog kawan sekelas di UiTM nieh...






Akhir kata.. Mekasih Mc'Da atas hadiahnyerr.. jimat duit pasnie tak yah beli shower utk sebulan.. hehehehhh.. ;)



2 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

laa apasal tak guna alamat pejabat.. akak ni segala mala surat menyurat tak pernah guna alamat rumah. sebab confirm tak de orang kat rumah.. apa2 pun semua guna alamat opis. confirm dapat on time. hehehe

btw tahniah yer. kita sama2 menang hadiah.. hadiah pun sama tau.. wangi kan?

aiDieNa said...

Tu laa pasal.. maser kasik alamat tu tak terpikir pulak.. ingat nak amik time reunion tu jer.. sekali McDa dah pos daaa.. hehehhe

Ohh yer.. tahniah utk Kak Mimi juger..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails