.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, February 25, 2010

BABY CRYING CONTEST

Ohhh.. tgk jer gambar nie musti sumer dah tau aku masuk contest aper kan... yer contest baby menangis dari kakpah uishhh.. teraser macam masuk contest diri sendiri laks.. hehehe Syarat² dia mudah jer.. seperti contest² lain yg biasa aku dan korang join.. cuma kalau korang minat dan nak tau lebih lanjut.. siler lah ke blog beliau

Tarikh tutup contest nie ialah pada 28 Februari 2010...


Dan.. ini lar dia gambar nak dara kedua aku yg sedang menangis sakan selepas puas ketawa.. dia dah penat ketawa.. so nak nangis pulaks.. hehehe.. tak ahh sebenarnya maser amik gambar nie Aisha dah letih asyik dipaparazikan Bonda dia yg perasan photographer professional.. hahaha!! Sebelum tu dia gelak jer tau.. maser nie umo Aisha baru 7 bulan.. dia menangis sebab dah letih dan mengantuk nak tido... model dah mogok tak larat nak posing... tapi kena pakser.. menangis lar kan... huhuhu......

Hmmm.. ini lar dia gambar Putri Aisha Ameerah sekarang yang telah pon berusia 2 tahun 4 bulan... cepatnyer maser berlalu kan... so Kakpah.. teraser pelik pulak menyebutnyer.. selalu biasa org yg panggil aku macam maner nilai kekretifan entriku ini..? Ader peluang ker..? heheheh...


2 comments:

kakpah said...

salam err..kakpah jugak? hehe..
sweetla bila aisha senyum..
nangis pun sweet jugak.

aiDieNa said...

A'aa.. first time masuk blog kakpah.. raser terujer jugak sbb kita kongsi nickname yg sama.. hahaha... "Kakpah" tu nickname dipanggil kengkawan kat UiTM dulu. walaupun at first saya tak baper gemor.. tapi lamer2 terbiasa pulak.. akak Al apa? Saya Al-Qudri.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails