.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, May 3, 2011

..TuNGUUUuuuuu...

Salam.. dah berhari tak berupdate blog nie.. bukan aper.. I outstation.. ehehehe.. alar kalau tak out pon.. ujung minggu adalah hari yang amat.. amat.. amat jarang aku update blog... sebab... hurrmmm... bizi jadik fulltime housewife.. isteri kepada seorang suami.. dan Bonda kepada 3 orang budak kecik yang super memeningkan kepaler.. kalau ada entri pon... time budak² tido.. boring tak tau nak buat aper sebab keje umah dah menambun... cari ilham rileks.. dan ada kalanya itu sekadar scheduled entry...


Ohhh.. 4.. 5  hari nie aku byk story... modal tengah penuh lar nak berceriter... tapi maser pulak takder.. standard lar kan alasan tue... hmmm... kena wat yang wajib dulu... settle keje baru bleh merewang² di dunia tanpa sempadan nieh!.. Bos ada biziiii... bos tak der happieee.. ahahahaa... tak ahhh.. tak lar biziii sgt.. cumanya kadang².. terima jugak lar wahyu dari sms / call kena buat itu dan ini... standard arrr.. saya yang menurut perintah... esok bos tak derrr... yahoOOooooo... tapi kena sentiasa bersedia juga.. wahyu datang tak kira masa..

Jap lagi aku update sikit² yea.. maner² yg sempat jer ler... aku nak edit foto dulu... ^_______________^ Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)


1 comment:

Ena said...

i'm waiting... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails