.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, May 20, 2011

EMeAN DaH JaDiK LaKi ORaNG..:Part 4

Wohooo.. macam kisah 1001 malam plaks bersambung².. padahal bukan kisah aper pong!  Hehehe.. okeh.. esoknya setelah majlis resepsi secara kecil²an.. barulah tiba hari kenduri.. aritue aku tak pakaikan budak² tu baju kurung dah.. tetengahari buta.. sure panas kan.. masing² aku pakaikan gaun pink.. asal kaler pink.. aku kan suker anak aku pakai sepesen.. ehehehe... berjanji kumpul umah Maktok pukul 12.00 tgh.. beriya lar kami sumer berkumpul.. sekali bertolaknyer pukul 2.00 ptg jugak.. huh.. lotih lar melayan drama budak² nie..

Apa²pon.. budak² lar penghibur kami.. abis bunga² umah Maktok dorang petik.. nak jadik gadis bunga lar kunun..

Aisha lar paling over.. org lain sekuntum dua.. dia sampai tiga.. aku seriau takut semut itam dalam bunga tue masuk tinga jer..

Ainna dan Wardina anak abg aku.. dorang nie sebaya.. beza 2 bln jer.. muka pon dekat nak sama.. kata sepupu kan..

Tu dia cinderella yang dengan rela hatinya menyapu laman rumah Maktok yg dorang sepahkan dengan carikkan bunga²..


En. Ady amik buat pose camtue.. nak tiru gaya ciuman header aku kat atas.. ahahaha.. jadik tak kawan²??..
Kat atas yang baju merah tu Mimie.. anak Maksu aku.. mixed Indian.. sangat sweet.. yg sorang lagie tu adik bongsu aku Shifa.. yang bakal suami kalau jadi dia Ah Chan.. pure Chinese..
Bergambar dengan pengantin lelaki sebelum berangkat ke umah pengantin pompuan utk mengisi perut yg lapar..

Bergambar dan bergambar.. sumer untuk kenang²an..
Emean dengan kakak abah aku Sharifah Maria Alfah..

Diapit Faizal Tahir celup.. wakakak.. Emean diapit Abg Chik dia.. Syed Putra..

Maser nie rombongan kami baru sampai..

Budak² berpegang²an tangan jalan dulu.. dowang tak tahan panas..

Sangat terik hari tue..

The cameraman..
Pembawa dulang hantaran..

Pengantin dia.. Natun yg mekapkan sepupu dia tue..

Santapan kami aritue..

Di bilik pengantin.. niat di hati nak amik banyak lagie gambar.. tapi bateri kamera dah out..

Balik sudah.. renyah lar biler berkenduri kendara nie.. tapi biler lagie kan nak berkumpul sanak saudara..


1 comment:

Rahimah Ramlan said...

cute2 anak awak eh?

yg dlm perut tu boy ke girl, yang?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails