.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, September 3, 2010

..PuTeRi SaTu dan PuTeRi DuA..

Salam di pagi Ramadhan yang mulia.. pekabar sumer.. sure hati ingat kat kg jer kan.. nak datang keje pon dah malas kan.. menghitung hari.. detik demi detik.. nak raya lar katakan... kuih ready??  Car service already??  Baju raya sumer dah packed?  Duit raya dah masukkan dalam angpau?? Duit Tol ngan minyak dah set aside??  Okeh.. selamat bercuti pada yang dah mula cuti!

Gambar kat bawah tak der kena mengena ngan raya.. sajer jer buat boring² cuci mata... aku suker sangat dua beradik nie biler baik.. akrab.. tapi selalunya macam cat and dog lar.. hehehe.. tak bergado tak sah.. si Alyaa si penyakat.. si Aisha tukang lalak... Ainna laks pengekot... kalau kakak pukul Aisha.. dia tumpang sekaki.. tak padan ngan kecik... tapi biler suruh mintak maaf.. menonong jer dia pegi nak salam n hug.. biler si Aisha tanak.. tepis tangan dia... dia laks yg nangis.. macam² gelagat budak² nie.. penglipurlara kami sekeluarga..

..actually gambar nie dah simpan agak lama.. tetiba nak published laks arinie.. kata diari Bonda.. harus ada sumer gambar anak² Bonda yg Bonda sayangi..
..biler suruh pose serah sahaja..
..they are sweet together biler tak gado..
..tengok mood lar kan kalau nak amik gambar dorang nie..
..Alyaa tak habis² ngan peace nyer..
..suka bergambar dan ambil gambar.. dia dah pandai snap gambar..
..lama tak lama.. masa nie rambut si Aisha baru gunting.. pendek lagie..
..Hi Aunty.. this kiss is for you!..
..sampai jumpa lagie!..

3 comments:

Ena said...

heheh.. comei jekkk pakai spec.. ;D

tu la kalo tak gaduh tak sah.. tapi kalo tak gaduh kanggg pelik pulak kan kak..

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

jap baik..jap gaduh..sama la 2 org kat rumah ni..kalau kena marah, bukan main berpeluk2, tlg pujuk sesama sendiri...hahaha comel kan tapi geram gak! :P

Anonymous said...

makin bam bam la kakak alya tu.. -anisa ahmad

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails