.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, April 4, 2006

MaMa Penguin Pic!! Huhuuu...


Huhhh... bangun lewat arinie.. spt sblmnyer.. my hubby lah penyelamat of the day.. kehkehkeh... kelam kabut dia sterikakan baju aku.. apalarrr aku nie.. laki aku laks yg uruskan aku.. patutnyer aku yg uruskan dia.. ikhsss..ikhss..ikhsss... Thanx abg.. I really appreciate it a lots!

Sampai opis lam kul 8.50pg.. lewat ooo.. patutnya aku masuk kul 8.30pg.. :D.. Sib baik bos aku tak masuk lagi.. legaaa...~!



Hmmm.. not much to story pepagi nie.. just nak add my penguin (Si Kroll yg bagi aku nama tu.. dia kata aku jalan dah macam penguin.. tembam.. tapi comel... kakakakakk) pic for all of my dear friends to view.. maklum ler bukan senang nak tgk mak buyong berposing.. peluang jrg dtg.. 2 bulan lagi dah tak buyong dah... here it is...


Nie gambar kat bilik tido aku.. pagi tadi maser bersiap nak pegi keje.. Lambat² pon.. sempat lagik bergambar tuh! Wakakakah!!!

Nie gambar kat ruang tamu umah aku... :D


Giller posing tul aku nieh.. Kakakah!! Jangan tak tau... :p Nie gambar kat ruang makan umah aku...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails