.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, February 2, 2011

..SeBu & SeMBeLit datang kembali..

Aku paling tak suka raser nie.. payah nak duduk tegak kat meja.. perut raser penuh.. berangin dan sangat tidak selesa... aku kena baring nak legakan diri... sib baik bos tak dak arinie.. dia cuti.. aku jer sengetary yg rajin nak tunggu opis.. alahai.. kalau aku cuti pon nak buat aper sangat kat umah.. En. Ady tetap keje.. dia kata tak bleh coti sebab dia lambat apply.. sumer owg lain dah booking.. chesss.. tak per.. sok ada 4 hari utk dihabiskan bersama.. nak pi mana eak.. ngan cuaca yang mendung dan asyik hujan jer manjang.. sama lar ngan poket yg mendung tak basah nie.. boring!

Selalu hari² masuk.. hari² keluar.. sekarang.. 2..3 hari masuk baru nak kuar.. urghh.. mau tak kembong!  Merungut macam tak biasa kan.. ahahaha.. (dah no. 4 Kakpah oiii...) bukan.. bukan nak merungut.. sekadar meluahkan ketidakselesaan.. tu jer!

Ikut pengalaman.. mengandung yg lain selepas Alyaa tidak lar seteruk mana.. maser mengandung Alyaa dulu.. first experience.. muntah sokmo.. tak pandai nak control.. dan lagie.. aku kerap kena heartburn.. pedih lar sangat sebelum dan selepas makan... pernah maser dalam lrt.. raser nak termuntah sangat².. sib baik sempat sampai stesyen.. masuk jer toilet.. abis sumer isi perut kuar kat sinki... memang mencabar betul.. tapi kandungan kali nie lain sikit... maser mengandungkan tiga² org puteri notti tu aku tak bleh bau En. Ady.. tak suka sangat... siap suruh dia tido kat luar.. tapi yg nie.. aku tak bleh bau anak² pompuan aku.. Ainna yg aku cium bau dia hari² pon idung dah tak bleh terima... dan aku adalah sangat berselera makan yang pedas²... semua mesti bercili... ntah lar kan... ramai orang kata anak aku kali nie lelaki.. tapi aku tak kisah.. lelaki ker pompuan ker.. aku terima dengan hati terbuka... kalau pompuan aku dah ada nama.. hehehe... asalkan bayi dalam rahimku ini sempurna rohani jasmani dan dilahirkan dengan selamat cukup lar..


5 comments:

Ena said...

camtu la kan kak.. mcm2 rasa ada.. ;D

yatie said...

sabo la pah...sat jer...

armouris said...

info tentang perut berangin di SIHAT SELALU - Masalah Perut Berangin

armouris said...

info tentang sembelit di SIHAT SELALU - Sembelit : Kesukaran Membuang Air Besar

comey_lote said...

oooo pregnant pun ada rasa sebu ngan berangin ya?? igtkan pening2 muntah2, letih dan moody je..
haha nampak benar saya masih 'buta' dlm hal ni :-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails