.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, February 11, 2011

..Aritu KiToRaNG DaTaNG SiNie LaR..

Percutian singkat yang tak dirancang.. destinasi pon bajet jer.. dekat dan tak perlu spent banyak dan tidak meletihkan.. sapa tau nie kat mana??

Ini pandangan dari beranda apartment tingkat 14.. lagi tiga tingkat sampai bumbung.. hehehe.. cantik kan.. tapi rugie laks.. kami tak spent time jenjalan kat tepi teluk tu..

..amik dari beranda jugak.. apartment dia bleh tahan.. cantik tapi buruk sebab tak dimaintain baik².. cat pon dah berkulapuk.. berkulat.. orang pon dah tak ramai sangat kat sini.. facilities lain.. macam apartment percutian yang lain sumer ada.. cuma maintenance kureng.. sib baik pool dia ok..

..pandangan depan.. huhh.. semak mata memandang.. kenaper lar ada kilang dibina menutup pandangan.. serabut jer tengok!

Actually.. kitorang tido kat apartment rehat makcik aku Sharifah Maria Alfah (kakak abah aku).. dulu maser dia dok KL this is her second house.. tempat rehat².. tapi sekarang dia dah pindah Langkawi bukak resort.. cantik tempat dia.. kebanyakkan tetamu Bibi (kami panggil mak sedara kami dengan panggilan Bibi dan bapak sedara dengan panggilan Ami) aku nie foreigner.. ada saper pernah pi??  Aku sendiri tak pernah pi lagie.. tempat nie baru lagie Bibi aku bukak dalam 3 tahun kot.. ehehehe.. tapi korang bacer lar dari testimoni yang dorang bagi.. kat sini.

Ingat cuti Raya tahun nie nak lar jenjalan Langkawi.. tapi.. tapi... aku dalam pantang... huhuhu!!! :(

1 comment:

Zaidah said...

klu pergi tu agak2 dapat diskaun tak.....hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails