.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, February 8, 2011

..JoM NaiK BeN 10!!..

Hai.. berjanggut nak upload gambar.. lotih akhak.. ehh.. sebenarnya nak upload video.. dua kali cuba.. tapi berzaman.. tak larat nak tunggu.. so.. cancel jer.. tu pasal lar entri semalam kosong.. hehehe.. sowiii.. so.. bagi menggantikan video yg tak jadik upload tu.. layan jer ler gambar kat bawah nie eak..

Gambar nie last week maser coti panjang tu.. kitorang tak pi mana tapi last minute decide nak berkelah di PD.. maser nie kat umah besan mak aku a.k.a mertua adik aku Syed Ali yang baru pindah balik nogori.. masing² dah pencen nak duduk kampung.. best kan.. kampung dekat ngan pantai... tanah pon luas.. jauh dari traffic jammed.. tenang jer..

Kitorang lepak umah mertua adik aku lepas makan kenduri umah adik mertua dia juga.. heheheh.. sumer nak pree.. itu ler destinasi budget.. pastu kitorang pegi pantai.. menunaikan janji pada nak² dare notti tu yg sibuk nak buat sand castle.. macam²...  Ohhh.. kat bawah nie gambar budak² nie naik keta Ben 10... keta nie boleh bawak sebijik cam keta betul.. best!


..Senyummmm..

..abang Adith bawak jalan..

..pandang kamera camnie lar Ainna!..

..Abg Adith nie.. hehehe..

..pakai tali pinggang dulu.. kita nak jalan dah nie..

..Ooopppss!  Sikit lagie pokok atuk nak kena langgar.. hehehe..

..Aisha sila turun lap ingus tue..

..kacang jer Alyaa drive keta Ben 10 nie..

..Meh Ami ajar..

..khusyuk memerhati..

..Oii nak bawak nak dare Bonda pi mana tue??..

..Ainna & Ayah..

..seronok jugak naik keta nie.. dapat satu best nie..

..abis senget keta masuk lobang tadi.. ikhss..

..biar lar kami pandu pulak..

..takleh.. hanya yg professional jer bleh bawak..

..Mak Fana (adik ipar aku) rancak berborak ngan Umie (Mak Sedara aku) pasal tanam pokok bunga..

..Jom kita pegi pantai!..

 

1 comment:

Ena said...

ni mesti pengaruh citer Ben 10 yeh kak?? heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails