.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, February 22, 2011

..DaRi PuNCaK Ke KaKi BuKiT..

..aku mintak Alyaa posing dengan senyuman yg paling manis.. dia senyum malu² pulak..

..Alyaa with Aunty Zura.. mekasih tolong tarik tangan Alyaa yer..

..Bonda dan puterinya..

..alamak.. aku teraser seperti seorang giant..

..macam dah ok kan gambar nie..

..tapi.. spoil lar ada brother kat belakang tu dok layan jiwang sowang²..

..wah.. si Zura happy sungguh dah sampai atas..

..rumput nie lar yg buat orang nak naik atas nie.. kalau kena pose dan kamera.. sangat cun ok gambarnya..

..di lereng bukit.. tetap cantik..

..tempat mak dan laki aku lepak tunggu kitorang teruskan pendakian..

..sampai jer aku turun kat tempat dorang.. terus suruh snap gambar.. hehehe

..sampai di bawah dengan selamatnya.. Alhamdulillah..

..minum air kelapa menghilangkan dahaga..

..seronok lar tengok mak happy macam nie..

..Alyaa buat perangai balik dengan keras kepaler dia.. maser nie dia sibuk nak korek isi kelapa sendiri.. takmo tok tolong..

..posing tetap posing.. mission completed!..

..gambar Aisha tak banyak kan.. sokmo dia membelakangi kamera.. tengok.. kuyup kepala tu dibasah dek peluh..

..Azimi yg sporting walaupon kena masuk keje kul 10.00 pagi tue..

..tengok muka orang tak puas hati..

..whatever lar.. malas nak layan.. letih nie..

"Ayah.. nanti kita naik gunung pulak yer.."


3 comments:

comey_lote said...

nape skang ni baru pemes bukit broga nih...dulu tak penah dengar pun..setahun dua ni je baru dengar

ratna said...

peluh2 mereka.. alyah nampak dah besar.. nampak matang.

IxoR@ said...

puas tengok gambar korang mendaki ni.. tak dapat join pun tak pe la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails