.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, February 23, 2011

OMG.. FaFaU DiLaMaR DaLaM RaDiO!!

 Saper dengar hotfm pagi tadi??  Mesti tau kan.. hot.. hot.. sangat hot insiden topik am kru pagi tadi.. dalam dorang dok bukak topik pernah tak lamaran ditolak.. perasaan everything.. tetiba dorang dapat satu sms dari sorang cikgu katanya.. melamar Fafau secara terbuka.. untuk confirmation.. nak tengok mamat tu berani ker tak.. si FBI & AG nie pon call lar no. dia... dan... OMG dia bebetul melamar Fafau secara live.. on air... ayat dia.. buat aku jerit sorang² dalam bilik kat opis nie.. antara percayer ngan tak.. "biar betol.. mamat nie".. beranie sungguh dia.. dari gaya cakap dengan bahasa jiwang tak hengat tue.. nampak macam dia sincere dan minat betul kat si Farah tue.. aku dapat bayangkan sure Farah terkedu merah padam tak terkata dengar proposal secara live macam tue.. kalau korang pon kan.. elelelele.. kalau lar dulu En. Ady lamar aku dalam radio.. ahaha.. tapi dia lamar guna sms jer.. malu ler kunun...


Dorang kan.. siap nak berFB.. utk mengenali lebih rapat dan nak tau betul ker mamat tu tak mainkan hati si Fafau.. sampai sekarang aku masih menanti samada mamat tu dah accept Fafau nyer private FB friend request.. apsal lambat sangat.. dah kecut perut ker??  Aku harap sangat mamat tu bebetul sincere nak jadikan si Fafau teman hidup dia sepertimana yg dia cakap secara live tadi.. tak baek kan mainkan perasaan orang.. satu Malaysia pulak tu tau... all the best to you Farah.. semoga bertemu akhirnya yang ditunggu²..

Owhh satu lagie.. mamat tu dgn konfidennyer mengaku muka dia iras Anuar Zain since Farah minat sangat kat Anuar kan.. nie yg buat aku tertunggu² nak tengok muka mamat tue... ehehehe..


4 comments:

Ena said...

owh.. yer ker kak? kezutan sungguh tu.. tak dengar plak ena tadi.. sbb tepat kam 7.00 ena punch card.. dan rasanya tadi pagi wan bukak sinar fm.. selalu hot.fm.. huhu..

ita cutevirus said...

ye ke???
tak dengar la plak hot fm pagi td..

mummy_ayu said...

Ayu pun dgr kat opis..gelak besar sensorang...

nurfashionstyle said...

kak,mmg la muke mamat tu ade iras anuar zain!sy tgk kat 8tv pg td..fafau siap bkak lg fb mamat tu..sy pon bkak skali haha..memang ade iras!ade rupe la kirenye...merah padam muke fafau bile fbi dgn ag kenakan die..tp ayat mamat tu mmg power ar!kelakar pon ade! :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails