.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, January 13, 2011

..CaSTiNG CaLL UtK ALyAA..

Tadi baru dapat call dari Deballz.Com Models and Talents Producer.. dia suh Alyaa datang casting untuk Property Print Ads.. terkejut ghak kan.. actually suka suki jer daftar nama dia kat talent agency tu.. sekali owg panggil casting.. on jer ler kan.. mana tau ada rezeki.. lepas akhak bayar yuran tadika.. ekekeke..

Dorang suruh datang 8.30 malam ke studio dan pakai seluar jeans ngan t-shirt kelabu... maner lar aku nak cari baju kelabu nie.. Alyaa maner ada baju kaler kelabu... hummmppp... kena beli kah??

Sempat ker arr nak sampai sana.. kalau tak sesat takper... kalau sesat??  Sendiri mau ingat lar kan.. huhuhu


4 comments:

::Mamalyna:: said...

wahh...syok2...akak daftar camne kak.. online ke submit borang?

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhhh..

cayalah alya...

gd luck!! alya mesti boleh punyer.. ;D

Ena said...

Anis pun tak de baju color tu kak.. kalo anis ada leh kasi alya pakai p casting tu.. terpaksa la beli camtu ye kak.. singgah je butik anakku kat taman putra tu senang sbb tak ramai org nak berebut2 Q.. tak per melabur sikit. insyaAllah kalo dapat mesti lebih berbaloi2 kan.. ;D

yatie said...

ermmm...nice la alyaa....auntie nak say gud luck....pasti boleh dapat...InsyaAllah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails