.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, January 31, 2011

..Anugerah Seri Angkasa 2010..

Huhhhh.. kenyangnyerr perut.. kepaler pon berat.. bagaikan ular sawa nak melingkar tido sebulan dapat habuan sekor lembu.. sebab tu nabi pesan.. berhenti makan sebelum kenyang.. tu lar kan ikutkan nafsu jadi ler lesu.. nak² makan pree.. body laks tak yah maintain sebab akan membuncit.. apa lagie.. buncitkan sebelum waktu.. ahahahha... oppss sorry.. korang tak tau ujung pangkal eak... tak der.. sebenarnya aku and the gang kat opis nie baru jer balik dari Majlis Perasmian Anugerah Seri Angkasa 2010 (yang akan diadakan secara langsung pada 18 Februari 2011 nie tak silap aku lar kan) kat Royale Chulan Hotel.. balik muka kami² nie jer lar kan.. tetamu tetap penuhkan korum dan penghabiskan makanan yg melambak² dihidang tue.. hehehe... itu untungnyer opis sebelah hotel.. selalu meraser jalan karpet merah... huhuhu... yang rasmikan tadi YBM kami Datuk Seri Utama Dr. Rais Yatim.. kali nie idak ler ketat sekuritinya macam YB PM rasmikan 10th ASEAN Telecommunications and Information Technology Ministers Meeting (TELMIN-10)... pergh kena scan badan segala tok nenek bagai... baru boleh lepas masuk.. harus lar kan.. semua Menteri² seantario ASEAN ada sama..

Pengacara AC Mizal (Astro).. Siti Hasfizza Aswaty (TV3) dan sorang lagi aku tak jelas namanya from (TV1).. laju jer dorang nie mengacarakan majlis.. lidah lancar tak tersekat².. mulut cari makan kan.. di situlah sumber rezeki.. Artis yang buat persembahan.. pembukaan.. Nani Mentor.. dan penutup Francisca Peter yang ramah dan asyik tersenyum.. suara maintain merdu macam dulu².. sempat bergambar peluk² pinggang.. ahahaha.. selain tu ramai lagi artis lain.. Lisdawati ngan laki dia Fauzi Nawawi.. Kartina Aziz.. Rozie Rashid.. Fimie Don ngan mak dia.. saper lagie.. ermm aku nie bab artis tak up to date sangat.. muka kenal.. nama tak ingat.. hehehe... aku bukan peminat fanatik... sebab tu tak amik port sangat pon.. berjumpa pon banyak kali.. tapi nak bergambar jarang² sekali.. sekali sekala buang tabiat ok lar kan.. ikhs.. ikhs.. ikhsssss...

Hmmm.. kepaler aku pening pulak laks biler makan sushi ngan wasabe yg memantak ke otak.. minum laks kopi pahit bangsa apa aku pon tak tau... tuang susu pon tak ilang pahit dia... so itu ubat utk tidak tidur... okeh.. ingat nak letak gambar.. tumpang kamera Bahagian tadi.. tapi.. USB wire plak tak ada.. nanti² lar eak..

Daaaaa... nak cuba tidurkan diri nie...



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails