.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Sunday, November 30, 2008

- KLIFF -

Semalam pegi Kuala Lumpur International Film Festival (KLIFF)... sajer jer.. nak tgk best ker.. hmm ok larrr... tapi perut lapar siuttt... yelar.. berebut nak ke sana kul 7.45 mlm ketibaan jemputan... tu yg tak sempat nak dinner tuh... start dlm kul 9.00 malam... Menteri KPKKW sampai kul 8.45mlm... host for that nite Sarimah Ibrahim... okay lar dia.. pandai idupkan suasana... spontan dan petah berkata²... Apek pon ader jgk malam tu... tapi sebagai salah sorang drpd penyampai anugerah... kalau sebagai pelawak jemputan malam tu mesti lagi best kan.... tak ler bowink sgt.. tapi tu lar.. kata international kang foreigner² tu nganga jer plaks kang.. apa² pon yg paling agak terkojut jgk lar kan... sbb tak dpt info pasal nie pon... opening show for that nite dimulakan ngan Siti Nurhaliza... waaa... agak teruja jgk lar tgk Siti perform live.. Lembut jer tarian dia... and dia mmg ayu dan cute... ooopsss! Aku bukan Siti mania okehhh... so far aku tak pernah minat maner² artis secara fanatik... saper nyanyi sedap... perform best aku suka lar... gitu² jer.. tak over okay... itu sumer sekadar hiburan..... ooo... artis² lain ader jgk.. best² jgk.. antaranyer Ning Baizura.. Nita.. Zahid.. Dafi.. Suki.. Yusry.. Melly Goselaw.. Dina with Impak Maksima the musical.. artis dari Switzeland.. "Lady Like".. artis dari China kut satu tu.. nyanyi rap lagu "You gotta figth" siap ngan penari martial arts gitu... not bad lar persembahan sumer... layannnnzzzz....

Hmmmm... abis majlis sharp bebetul kul 11.00 mlm seperti yg tertera dlm kad jemputan... kuar jer dari PWTC.. we terus jer jalan² cari makan... makan dedekat umah mak aku jer.. ooo.. lupa nak bagitau.. mak ekot sekali... hehehe.... sajer bawak mak... dia pon nak tgk jgk.. best ker malam anugerah² nieh.... harap mak puas hati lar... hmmm.... penuh perut diisi terus antar mak balik and fetch anak² yg dijaga adik aku... thanks for taking a good care of them....

P/s: Laki aku panas ati.. salah masuk parking hotel... tak parking pon dlm 4 min dari gate masuk pusing ke gate kuar... kena charge RM5.00 fuhhhh... betul nyer tak berperi ke-kereta-an betul... owg tak parking sesat tumpang lalu jer pon kena charge... sakit ati kan..... free² jer duit makan terbang gitu² jer....

.. No pics taken... coz tak bawak camera pon... hehehe.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails