.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, September 9, 2011

..TeTaMu PeJaBat..

Semalam sedang nyenyak tido².. tetiba ringtone Japan Song kat hp aku berbunyi.. ingat ker dari siapa.. sekali si Nisa (kawan opis) called... chit chat gitu gini... dan last sekali.. "Kak Pah.. kitorang nak datang rumah tau jap lagi.. tapi kitorang gie makan dulu kat Ayam Penyet"... Haaa!! Alamak.. aku tak mandi lagie nie.. sejak jadik mak budak tecik kembali nie.. tido pon dah tak menentu.. 2.. 3 jam sekali kena bangun.. baby nak menyusu.. so.. malam siang samer jer.. mandi biler berpeluang.. ek ehhh.. teruk benor lar pulak bunyinyer kan.. sebenarnya mandi biler baby tido dan keje umah dah settle... sib baik dorang p makan dulu kan... so sempat lar aku mengemaskan diri dan aper yg patut...

Tunggu.. punya tunggu.. punya tunggu.. ehhh.. maner bebudak nie.. kata nak datang.. ingat ker dowang dah balik opis terus.. yelarrr... kata hari keje.. ruper²nyer keta dorang rosak.. tokleh nak start maser lepas makan tue.. alahai.. kesian.. anyway.. mekasih lar korang sebab dtg jenguk aku yg boring nie.. sampai jugak umah aku eak.. lenkali aku nak wat function.. senang lar nak dtg.. dah tau jalan kan.. hehehe

Tetamu lepak sekejap jer.. yelarr... kata kena balik opis.. tup.. tap.. tup.. tap amik gambar.. borak² pasal baby.. aku.. opis.. makan kuih minum air.. maser dah time.. kembali ke pejabat... :)

Nie gambar yg ditup-tap²kan semalam..

Yang pegang baby tu lar drivernyer yang membawa rombongan Mak Limah datang ke mari.. Thanks Nuril.. sebelah dia Ayuni..

Yang nie Shuea.. teruja tengok budak tecit.. cepat lar kawen.. dapat anak sendiri sok.. hehehe

Sakan mengagah Amna yg tak reti apa² tue.. ekekeke..

Nyenyak jer tido tak peduli benda lain..

 Shuea, Mona, Nisa, Nuril & Ayuni.. lima orang semuanya..

Nisa mak si Aufa dan Auni nie khusyuk memerhati si Amna tido..

Saya nak tido.. tido dan tido..

Jangan tacauuu..

Macam² tangan.. dia buat derk jer..

 Nyenyak dalam mimpi..


Hmm.. masing² dah 2 org anak nie..

ZZZzzZzZZzzzzzzzzzz..

Lentok.. camtue ler budak baru kuar perut..

Last² aku kena dokong.. sbb aunty² nak balik dah.. nak tengok dia bukak mata.. aku pegang jer otomatik dia bukak mata.. hehehe.. magic.. hehehe


3 comments:

Anonymous said...

rushing sgt datang kan kak pah.. xdpt nak gosip.. duk cbuk mengejutkan amna..last2 bonda pegang auto celik mata.. nnt kita borak2 lagi ek.. update pape yg patut.. miss u kak pah! -anisa

syariza09 said...

dh bersalin yer...tahniah

ratna said...

Kak pah.. Baby comel sgt. Cerdik jer nampak... Best lah kak pah semua girl...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails