.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, September 19, 2011

BerjUMPa LaGie..

Last jumper.. a day sebelum pendakian ke Bukit Broga.. maser tue aku baru mengandung 3 bln... dan kami berjumpa lagi kelmarin maser baby Amna yg dalam perut aritue 26 hari melihat dunia.. Zura buat Open House aritu sekali kenduri masuk umah baru.. inilar dia kawan aku yg sokmo berpindah randah.. pasnie tak tau lar kan.. hurmmm.. cantik umah Zura.. Banglo 2 tingkat.. tapi jalan nak sana.. sesat barat kami dibuatnyer.. kami bertolak dari PD lepas attend Open House sedara kat sana.. ingat ker boleh lar sampai cepat.. yerlar.. umah si Zura nie pon dekat Sepang jer.. sekali.. pimai² tang tu.. sampai pungkoq pon naik kematu... sikit lagie nak patah balik umah... letihh.. En. Ady si driver pon dah tension.. huhuhu..

Moga ikatan persahabatan berkekalan hendaknya..

 Dulu kami serumah.. maser jadik outsider belajar kat UiTM Jengka.. Zura, Aku, Nana..

Si Zura dah kekok nak pegang budak kecik.. tu lar.. dah lamer sangat dah kilang rehat.. dah patut bukak balik nie.. go for a girl.. Zura ada 2 hero..

Biler lar lagie kita nak jumpa kan.. :)


1 comment:

Rahimah Ramlan said...

selamat hari raya puan.....


apa khabar?


lama x jengok blog ni :)


pergi bertapa 3 bln...hehehe


tcare

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails