.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, September 27, 2011

"SoFFiYa" SLoT AkaSia TV3 best!

Dah tengok??  Citer baru ganti "Kasih Alia"... huishhh.. macam nama anak aku plak.. memuler Alia.. pastu Soffiya pulak... anak aku kan nama Putri Alyaa Safiah.. hehehe..

Okehhhh.. aku nie taklar ekot sangat siri² TV nie.. yelah sumer tu perlukan komitmen.. citer dia bersambung².. nak² yang tayang time maghrib... kalau hari keje.. sipi² lar nak dapat ekot.. waktu tu lar berkejar nak balik umah.. nak semayang.. nak makan malam... huhhh.. pack okay.. tapi sekarang aku berpantang.. cuti 3 bulan... aper lagi kan... isi lar maser lapang sebaiknyer..


First time tgk citer Soffiya nie macam ada tarikan magnet... disebabkan emosi yang dimainkan dalam babak² dia.. emosi tekanan seorang gadis yang dirogol bapanya... aku raser citer nie banyak membuka mata masyarakat.. betapa tekanan yg terpaksa dilalui seseorang mangsa rogol yang tidak dapat keluar dari sangkar penyeksaan yang mencengkamnya... sangat sedih.. sangat gerammm... sangat sakit hati... menontonnya... dan.. Tiz Zakyah melakonkan watak teraju utama dengan sangat berkesan... :)

Kejap lagi dah nak start... jom kita... owhhh... semayang maghrib jangan  pulak lupa!




1 comment:

IxoR@ said...

Aku klu citer drama baru... Starting mmg tak ambik tau sgt...

Ce cuba dah nak naik klimaks citer tu.... Haaa... Baru la best layan....

Ramai org kata citer ni best la kak pah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails