.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, December 26, 2006

..iTu & iNi..

Hmm... hari minggu yg panjang.. dihabiskan dgn mengemas & lepaks kat umah jer.. tak pegi memaner.. have no intention to.. maybe sebab fulus dah makin mengecut.. :)).. tapi mungkin next week nyer weekend kitorang nak berkelah ke Batu 12, Gombak.. nak buat barbeque.. makan² sambil mandi... tapi tular.. baru perancangan kan...

Sabtu aritu.. sesuatu yg agak tragik terjadi to our baby... nasib baik Alyaa dilindungi Allah.. I cannot imagine if it happens... jantung aku berdebar dan menangis jugak lar maser tu... buah hati pengarang jantung aku itu lar satu.... Alyaa dan semakin lasak... crawling & rolling here n there... fav dia kutip kertas & plastik bucu² mender & things yg menangkap mata buat dia... ligat betul sejak akhir² nie.. dia dah mula angkat² bontot nak merangkak pulak... I miss her..
.
Pencarian rumah baru masih blm selesai... masih sibuk menelefon mereka² yg berkenaan to survey their properties... kalau boleh nak pindah secepat mungkin... interested dgn ready built property... yg biler beli boleh terus masuk tinggal di situ... kalau nak beli yg sedang dlm progress lamer lar plaks nak tunggu... letih ooo... apa² pon tgk larr... kalau bersesuaian masih boleh dipertimbangkan... macam² yang perlu diambil kira biler nak beli umah nie... bukan boleh main hentam keromo jer...

~@@Gelagat Si Alyaa@@~

Alyaa first rusk

..kerasnyer biskut nie..

..berusaha..

..kalau ada gigi kan lagi senang..

..argghhh.. never give up..

..ermmm.. ermmm...

..Alyaa dlm ladybird suit..

..tgk.. aper dia pk nak buat pulak..

..hehe.. comel anak bonda nie..

..dah macam kucing dah.. pantang jmp kertas..

..hmm.. penat dah..

..pose sekejap..

..macam nie ok bonda?..

..ek..ehh.. jap.. iklan..

..Bonda.. Alyaa boleh tebang... I'm flyin without wing..

..biler nak tido nie.. ngantuknyerrr......

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails