.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, May 22, 2006

CoNtraCtioNs??

Pagi² dah pening paler.. pegi keje cam tak semangat jer.. langkah kaki pon longlai.. raser cam tak larat sgt.. dari semalam perut aku menyucuk² semacam.. cam gastrik.. memulas jgk.. pastu baby keras.. ntah arr.. org kata itu contractions.. aku pon tak sure.. coz tak ada pengalaman beranak.. this is my first experience.. lagipon mmg tinggal 17 hari jer lagi dari tarikh due date aku.. mmg tak lamer lagi.. semalam kawan aku si Lizzie dah pon selamat melahirkan seorang baby girl.. walaupon diinduce.. tapi dugaan dia dah berakhir.. aku nie yg belum bermula.. aku baru jer lepas call tanyer experience dia tadi.. she kind of excited.. yerlah.. segalanya dah selesai.. mestilah lega kan.... ulit baby jerlah pasnie.. :P

Tidur malamku tidak lagi seindah biasa.. kadang² nak pusing² badan pon tak larat.. sengal jer perut, pinggang ngan tulang belakang.. adussss.... paling tak tahan tetengah malam buta terjaga nak ke toilet.. biasalah.. laki aku jadik mangsa kena escort aku.. sian dia tak cukup tido.. aku pon tak cukup tido jgk.. yerlah.. susah senang kena bersama.. bangun pagi memasing liat jer.. aku laks muka bengkak semacam.. ikhsss.. sembab sungguh.......

Semalam pegi jenjalan Jusco IOI Mall.. with adik-badik Ady.. bawak kancil cam bawak van.. lenguh lar jgk kaki nie berjalan.. nak carik tmpt duduk kat situ sket nyer susah.. huhhhh.. raser cam nak suh Ady tolak aku lam keta sorong jer..

Balik dari IOI singgah Pasar Malam tmpt Papa berniaga.. wahhh.. laris nampak jualan ari nie.. sampai² apa lagi.. minum air free lar.. macam² air ada.. tinggal tunjuk jer.. singgah semayang.. Ady tolong papa niaga.. then kitorang beli ler makanan² yg patut.. laksa, sata, kepak ayam madu, tapai.. :D Hmmm.. kalau ekotkan perut mmg sumer aku nak borong.. kenangkan dlm pantang nanti aku terpakser berpuasa dari makan mender² nieh.. tu yg aku nak makan puas² tuh.. bankrupt duit laki aku.. :)).. Sib baik minggu dpn dah gaji..

Lepas penuh tanker terisi malam tu.. basuh pinggan.. n kemas apa yg patut.. walaupon penat.. tapi.. lagi ditangguh² nanti lagi malas nak buat.. buat ler sket²..

Oh yaa.. balik keje nanti nak pasang playpen yg baru kitorang beli kat Giant Bandar Puteri.. :D.. tak sabarnyer nak tgk.. kalau tak pasal penat.. semalam jgk aku dah suh laki aku assemble mender tuhh... :D

Thats all for now.. till the fingers meet the keyboard again............. adiosssssss~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails