.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, June 23, 2008

Contest Kisah Di Sebalik Gambar

'Create

Entry nie aku re-publishkan semula coz aku nak join contest dari Cik Nur Adibah Ahmad ini.. sajer jer nak rewind balik kisah di sebalik gambar misteri 2 tahun lepas.. ammacam.. ada bran?? Hehehe.. Siyesss.. berdebar² jantung aku biler edit balik entry nie..


Sedang aku mengedit² gambar yg aku snap 2 hari lepas.. tiba² I came across this weird pic... why?? Korang tgk lar sendiri dan tolong bagitau aku... rambut siapakah itu???? That is absolutely not Alyaa's hair... nor do mine... coz I am the one whose snap the pic... mustahil rambut aku bleh ada dlm gambar... n rambut aku pon baru jer aku kerat samakan ujung dia... rambut nie nampak pelik dan mmmggggg sungguh misteriiiiii..... Aku seram nie weiiiii.... sungguh serammm... no wonder Alyaa semenjak 2 menjak nie asyik tiba² lari dekat kitorang mengadu dia takot.... "takot bonda takot... takot yah... takot.." Korang ada jawapan...?? Tolong.. jangan biarkan idup aku diselubungi misteri.........


Nie gambar sebenar Alyaa anak aku yg dlm gambar nie.. masa tu umo dia baru 2 thn... tgk rambut dia yang sebenar... kowang bandingkan larr... hurmmm...

6 comments:

cinta sang ratu... said...

sumpah seram!!
betol ke ni..takotnye..huhu
tp cntik gak rambut tu ek??
ade style...hehehe..
thanks ye kak sbb join contest!
xsangka akn tgk gmba dan bc cite seram cmni..huuhu

iEnA eLiEnA said...

wahhh seram nyer..
best citer ni..
boleh menang nie kak..
:)
takot la tgk rambut tu

aiDieNa said...

Ini kisah benar.. gambar tu tidak diedit langsung..

Kalau korang perhatikan betul² kat rambut tu.. korang akan nampak macam muka kucing yg bermisai.. pelik duhhh... takot nieh biler tgk lama²...

iEnA eLiEnA said...

mase amek gamba nie mlm ker..
iena pn penah jgak ter snap gambar pelik..
tp da lame da gambar tu..ntah ltak mane tah..
gambar mase wat birthday iena kat kdai mkn kt pinggir hutan..tpat kol12 mlm..huhu dia nak join sekaki celebrate birthday

aiDieNa said...

Tak seingat akak maser snap gambar nie hari masih terang... siang larr.. tu lar igt dulu biler tgk gambar² cenggini kat internet.. sumer tu tipu belaka.. tapi biler dah tertangkap sendiri... huhhh... baru ku tauuuu seramnyer.. hihihi..

iEnA eLiEnA said...

siang..
alamak time siang pn ade jgak ke
ingtkn mlm jer..
dia overtime kot..
haha tu ler dlu pn iena tak cayer..
bile da kene kt diri sendiri bru lah percaya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails