.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, February 23, 2007

SeMaLaM yg berlalu..

Huhh.. mengantuk lar plaks pepetang nieh.. baper kali menguap dah nie.. jap lagi nak p toilet.. solat Asar dulu sblm balik.. hati baru senang... Arinie keje aku mengemaskinikan Departmental Checklist nyer attachment.. aku kena mintak attachment² wajib dari sumer dept.. waa.. Procurement.. IT & HSE aku dah pegi.. ada yg person in charge masih bercuti lah.. ada yg taktau apa² lah.. macam² citer larrr...

Hmm.. bosan citer pasal keje.. weekend nie igt nak rest jer kat umah.. kemas² apa yg patut.. n nak buat ultrasound lagi sekali..

Balik dari umah babysitter semalam laki aku bawak makan pizza.. Shakey's Pizza kat Carrefour Sri Petaling.. tmpt tu dulu Dominos Pizza.. tapi Shakey's dah amik aleh.. tapi makan malam tadi tak seperti kali pertama makan Shakey's aritu.. mungkin combination Pizza dia tak kena.. kurang menyelerakan.. sambil makan dan melayan kerenah si Alyaa.. tau² jerlah riuhnyer mulut kecik dia tu.. bagi penutup botol susu supaya dia leka.. dah Ayah dia jadik tukang kutip.. tutup tu asyik dicampak ke bawah jer.. cian ayah.. Alyaa menumpang sumer mender yg kitorang makan.. semenjak gigi dia dah tumbuh nie tak ler takut sgt nak suap dia apa yg kitorang makan.. coz nurse kata gusi dia dah kuat.. kesian pulak biler dia tgk jer mak ayah makan.. comot ler anak² malam tu.. abis lelehan aiskrim Alyaa selet kat kemeja ayah dia.. sib baik nak balik dah.. Alyaa berak kasik aroma ummphhh kat situ.. balik umah bukak tingkap keta.. tak tahan bau o'ook Alyaa... sesak nafas wehhh...

Sampai umah aku letih sgt & penin... tunggu nak rebah jer... Ady settlekan sumer...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails