.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, August 11, 2011

..HaDiAH HaRi LaHiR..

Sebenarnya nak blog pasal nie dari semalam... pagi semalam.. surprise demi surprise aku dapat.. lately banyak nor email dari En. Nuff yang baik ati.. heheheh..

Paling syok biler dapat email kat bawah nie... wohaaaa!!! 

Tak disangka².. aku antara yang terpilih utk mendapat 4 tiket free sempena sambutan hari lahir nuffies yg lahir di bulan Ogos ini... 4 tiket... boleh tengok citer aper sajer yang aku nak... nak bawak saper eak lagi 3... of course lar En. Ady kan.. my one and only companion... bawak anak²... hmmmm... kena cari citer yang sesuai untuk kanak² lar kan.. citer aper yang best sekarang eak??

Budak² bukan minat citer² "manusia" (istilah Si Alyaa utk kisah real kehidupan manusia) nie.. yang dia suka citer kartun jer... aduhh.. pening... aritu maser dia tido umah mak aku.. Tok dia bawak dia p tengok wayang.. sebab dah janji.. kalau tak dia takmo tido situ... adik aku yg bawak sebenarnya... tengok citer Merong Mahawangsa... aku tanyer lar dia... "Kakak.. betul ker kakak p tengok wayang.."  "A'aa... citer manusia... boring lar citer tue.." slumber jer dia jawab.. dengan muker boring of course.. hehehe

Ohhh... aku lum amik lagi tiket tu.. since adik ipar aku keje satu bangunan dengan office nuff nie.. aku kirim jer lar wakil kan.. senang citer... lagipon baru sangat aku datang opis nuff nie aritu... untuk apa dan sebab apa?? Biarlar rahsia... ehehehehe... tunggu...

My first impression.. wow.. sempoi jer suasana keje kat nuff office nie... rileks.. sumer org tekun mengadap komputer... office dia warna serba oren.. mungkin utk menjana energy dan minda yang kreatif.. sesuwai lah dengan pekerjanya yang muda² dan murah senyum.. aku sebenarnya segan tau... maklum lar first time datang... malu² pon.. masih nak bergambar di dinding itue... maner² blogger yg sampai nuff office musti bergambar di dinding itue kan... hmmmm...  

Tak kan aku nak lepaskan peluang... thank you again Nuffnang dan juga TGV kerana menceriakan lagi sambutan hari lahirku tahun ini... ;)

Aper???

En. Ady kasik aper???  Ohohhh...aderrrr..  in advanced aritu... satu kotak kecil dengan sesuatu bagi seseorang menghargai waktu.. :)  Lots of thanks juga buat suamiku yang tercayunk!!

1 comment:

Ena said...

bestnyer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails