.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Sunday, August 7, 2011

Bukit Tinggi: PaRT 1

Salam... pekabar arinieh?  Hari ke 7 berpuasa.. dah ada yang tinggal ker??  Aku?  Dah.. satu hari sebab kena wat test MGTT kat spital... harap2 pasnie takder lagie lar perkara2 luar jangka yg memaksa aku membuka puasa... sehinggalah aku bersalin... aku budget kena ganti posa dalam 11 hari tahun nie.. mudah2an idak ler bertambah dari jangkaan... amin..

Ohh.. gambar kat bawah nie.. musti sumer org tau kat mana kan.. xtvt ujung minggu kami 2 bln yang lepas... dah lamer tersimpan dlm draf.. baru hari nie teraser nak kuarkan.. hehehe... last datang sini maser Alyaa 3 bln... wahhh.. lamer dah tue kan... sekarang Alyaa dah 5 thn.. tak rancang pon sebenarnya nak pegi.. sekadar terlintas di hati dan terkeluar di mulut.. maka sampai lar kami ke sini..

Niat di hati nak bawak bebudak jalan2... dulu pegi Alyaa kecik sangat.. tak tau apa.. so sekarang boleh lar dorang adik beradik main2 ngan Arnab... memang dorang adik-beradik excited sangat... sampai tanak balik.. budak2... budak2... 

Kitorang bangun pagi... goreng mihun dan buat sandwich... utk bekalan... piknik di situ... barang2 makan kat situ sumer mahal2 kan... buat apa nak bazir duit.. mana boleh jimat kita jimat lar kan... 

Maser baru sampai nie... panas terik... tengok lar si Ainna ngan pose serious dia... 

Tak banyak yang berubah.. dulu dan sekarang.. nothing special..

Jalan2 cuci mata jer..

spent quality time ngan anak2..

Saper nyer idea agaknyer yer nak buat town omputih nie..

Ada pertunjukkan gimnastik maser kitorang kat situ.. meliuk lentuk badan dorang... sumer masih di bawah 12 tahun.. kagum...

Telaga hajat.. wahhhh... macam2 lar dorang nie.. amik gambar jer.. hehehe.. hajatku tak perlukan telaga ini.. direct terus kepadaNya..

Aiii.. En. Ady peluk tiang telaga cam dah jatuh centa... ikhs..ikhs... 

Dulu pon keta kuda nie macam nie... sekarang pon masih sama juga... tak ada yang berubah... 

Jumpa lagi dengan gambar di entri seterusnya...


1 comment:

Ena said...

hehe..

sama yeh kak.. dulu dan skrg? alahai.. tak pe la.. tp ena suka sbb nampak cam unik je.. tp utk bduak2 camboring skit sbb tak de mende sangat dorang nak main..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails