.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, September 6, 2006

KiSaH SeMaLaM..

Semalam terperangkap dlm jammed.. uhhh.. nak elak tol punyer pasal.. tension gillos.. cammaner ler leh silap masuk jln.. tu yg buat minyak abis cepat tu.. sib baik ler ada radio.. nyanyi melalak kekuat dlm keta tu ngan laki aku.. :)).. lantak lar org nak tgk.. bkn dorang bleh dgr pon.. :D

Discuss ngan Ady whether nak p ker tak bercuti di Cameron since aku dah dpt voucher.. tapi voucher valid from 1st August til 31st Oct only.. Hmm.. tak byk maser dah tu.. skrg dah bln semilan.. tak lamer lagi dah nak puasa.. tak kan nak p sana bulan Syawal nanti.. coz dah cadang nak balik kampung.. then singgah Langkawi sekali.. dah lamer tak p sana.. kat sana bleh tido kat chalet Tok Su.. entah larr.. cuti dah tak byk.. budget pon perlu diambil kira jgk.. planning mmg byk.. tapi Tuhan jua yg menentukan... Masih buntu utk buat keputusan.... @@@~

"Hi.. tangkap gambar lagie.. nak tido pon tokleh.."
Dok pk apa nak jadi pulak..


Sampai umah mak dlm kul 8.00 p.m. Semayang.. mandikan Alyaa sket.. then balik.. sampai umah laparrrrr tersangat.. coz kat umah mak pon tak jamah aper.. gotong-royong ler kami memasak.. masak nasi.. goreng ayam dan perangat lauk² yg bleh dimakan dlm peti ais tu.. Buat keje sumer berebut.. sib baik baby aku nie baik.. dia layan diri tengok tv sengsorang kat ruang tamu.. dia tau ayah bonda dia dah kebulur tak makan nasi..

Sambil makan sambil layan citer "LOST" season 2 plaks.. kemas dapor.. cuci kain baju yg dah menambun.. basuh o'ok Alyaa download pic from my pc to pendrive.. utk upload di sini arinie.. hmm.. apalagi.. tido.. Alyaa dah merengek..

Nie ada gambar Alyaa di Kenduri Mimie..

Terpakser Cik Pengantin pegang baby.. coz mak bapak baby nak makanzzz...

Alyaa takleh duk diam dah.. tak tahan tgk ayah bonda dok makan coz dia pon nak mamam jgk..

Do they look alike??


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails