.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, July 3, 2013

JoM BeRBaSiKaL..

Wahhh.. bila dah lamer menyepi.. skill menulis pon aku raser dah makin kurang... seriously aku blur nak tulis apa.. Ramadhan seminggu jer lagie.. ada ker yg masih mengganti puasa... ganti jgn tak ganti.. hurmmm.. bersiap sedialah nak merempuh jalan yang sesak lagi menyesakkan time nak balik berbuka... dulu kini dan selamanya... Kalau lar kan.. kalau lar kereta² tidak dibenarkan masuk ke pusat bandar... park kat certain station then masing² kena bawak basikal... wahhhhh... bayangkan.. bayangkan sumer orang berpeluh² sampai opis.. dan di setiap pejabat diperuntukkan shower utk staff mandi... dan yg paling best... badan semua orang slim and shady.... weeehoooo... badan sihat.. otak cergas... mulakan tugas dengan penuh semangat... bagus kan kalau cenggitu...dalam berebut nak ke tempat kerja kita menjaga badan juga... masa tue... dah tak der alasan tidak bersenam.. korang tau baper kalori terbakar kalau korang kayuh basikal selama 20 minit? 480 kalori akan terbakar... wahhhh hebatkan... 

Aku dah lama tak berbasikal... jom beli basikal... ekekeke... tak der basikal camner nak kayuh??


2 comments:

MasterJee said...

basikal ye... teruskan usaha!!!

aiDieNa said...

Yer..berbasikal Am... hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails