.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, November 7, 2011

Salam Aidil Adha..

Salam dari kampung... wahhh.. bajet kampung jauh sangat.. yer.. tapi mmg betul me & family kat kampung... di Puchong.. rumah mertuaku.. raya nie tak masak apa.. keluar rumah menjamu perut jer.. yerlah.. asyik dok jalan umah orang.. bilernyer org nak datang umah kita pulak kan.. hurrmmm.. kalau ada org datang.. takper.. aku dah prepare menu simple lagie mudah disediakan... so.. sapa nak mai umah.... maiii.. maiiii... maiii... Kak Pah jamu Char Kuew Tiow nak??  Hehehe...

Sebenarnya kesihatan tak baper nak best rayer nie... tak.. tak demam.. tapi sakit tekak.. ulcer kat mulut lagie.. seksa sungguh nak mengunyah... nak berus gigi... hurmm lagie lar.. pedih... benci!! Benci!! Benci!!! ulcer... baik satu.. dapat satu lagie.. biler lar nak berakhir penyiksaan ini...

Esok rata2 sumer org dah keje balik kan.. selamat bekerja uols... dah banyak makan daging kan... harus pasnie posa sunat.. tak pon ikanian jer.. hehhehe... maksud aku makan ikan.. makan daging banyak2 tak elok kan.. kita takmo jadik manusia pemarah.. bila kita marah kita tension.. biler kita tensen.. perut kita buncit!  Ehehehe.... tak cayer??.. Cer survei tgk.. jmp org perut buncit tanya... "Pakcik tensen eak pakcik??" "Apahal.. soklan ko semacam?"  "Tue.. perut pakcik buncit" Haaa... tue baru ada org nak kena penampar tensen.. Oklah... merapu meraban jer Kak Pah pepetang nie kan.. tu lar gayanya org tak der idea tapi nak jugak up entry... huhuhu.... terima kasih kerana sudi membaca... hehehe... >______________<..

Daaaaa... bila lar aku nak sampai ke Tanah Suci nie??


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails