.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, December 26, 2011

AkHiRNyA Ku-CaSH-KaN JuGeR..

Pe kabar pelayar² sepi.. hehehe.. biasa lar org berlayar di internet sebab sepi tak der apa nak buat.. iyer dok... hehehe.. ini kajian suka suki Bonda jer.. tiada sangkut paut antara yg idup maupon yg dah pergi.. okehhh.. bowinknyer arinie... sebab dah bowink sangat.. tangan pon dah suka suki gie tekan cash out... wohoooo... for the first time aku telah men-cash-out-kan wang terkumpul nuffnang ku sekian lamer... dah kosong... huhuhu... ntah biler tahun lar pulak bleh tekan cash...


Pejam celik.. pejam celik.. wah.. akhirnya.. dah cukup amaun yg aku mahukan untuk kubeli sebuah netbook.. of course kena lar top up sikit kan.. tapi takper.. hasilnya nampak di mata.. dulu... aku ingat berangan jerler... nak kumpul duit banyak dari blog picisan yg suam² kuku nie..  tapi lepas tue.. ramai pulak orang berjaya... ramai jugak yg telah terbukti.. kenaper dowang boleh?? Kenaper plak aku tak boleh... melakukan sesuatu yg kita suka mmg tidak akan pernah terbeban... tapi buat dua dalam satu lagi seronok... yesss a big thanks to Nuffnang dan pengunjung² setia blog Bonda.. syukur Alhamdulillah.... mudah²an rezeki ini membawa keberkatan.. Aminnnnn


5 comments:

~aSHa~ said...

wow byk nye kak..bape lama ni

aNisA aHmAd said...

congr8! 'melalukan sesuatu yang kita suka menang tak pernah rasa terbeban'.. dats true!

Ila said...

bestnyer..bilalah sampai giliran ila plak

Jom Singgah Baca : Gigi Dah Tak Cantik | Faiz

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah...
uiiissh, manyak tu..!
leh soping mcm²!

Ena said...

manyak gak tu kak... ena je aritu tak sabor2 bak cash out.. skrg tak tau dapat baper posen terkumpul sbb dah lama tak check pastu private pulak... alahai....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails