.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, July 23, 2008

BerMiNaT UtK MeNYeWa??

Sebenarnyer dah lamer aku nak up kan iklan nie.. aku ada baju & kelengkapan kawen or bertunang (nak pakai utk diner or apa² function pon boleh) utk disewa seperti di bawah... pada sesaper yg berminat & raser tanak membazir bleh lar contact aku.. priority on first come first serve... ok...

Modelnya.. hehehe.. aku lerrr....

Yang nak disewa crown yg aku pakai tu.. veil.. baju.. dan bunga yg aku pegang..


Inilah veilnyer..

Bunga tangan nie aku gubah sendiri.. kalau ada yg minat tu pon aku nak sewakan..


Ini crown & anak tudung yg aku pakai masa nikah & sanding..

Ini layar kepala masa nikah.. dah 3 pinjam layar nie utk kenduri mereka.. salah satunya yg kat bawah nie.. adik ipar aku.. masih elok dan cantik lagie..

Seri selepas akad nikah.. ketika nak sarungkan cincin pada yg dah pegang title suami..

Ni pulak baju yg aku pakai masa sanding..


Tengok model tu... memakai busana di atas dengan anggunnya... cheeewahhhhh...! Kalau korang pakai pun gerenti anggunnnn...

Aku di bilik.. ketika menunggu rombongan lelaki tiba..

Nie baju aku pakai utk nikah..

Ni gambar aku masa majlis akad.. blur jer otak menerawang ntah ke mana..

Me & Hubby..

Setakat tu jer gambar aku upload.. saper minat sila email saya utk harga sewaan.. pada kengkawan yg ada barang nak disewakan.. baju pengantin ker.. alat kelengkapan kawen ker.. bleh juga kalau nak park kat blog nie... btw.. aku juga ada payung utk berarak org kawen.. warna kuning.. besar tau payung tu.. setakat nie dulu... kalau ada apa² I'll update later....

1 comment:

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

akak!!!
sy nak sewa crown!!!
contact sy cepat!
plissssssssss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails