.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, July 9, 2008

BaLiK DOLu YeR.. Daaaaaaaaa

Dah petang²nie mood dah kat umah.. keje tak ler sebanyak semalam.. bos pon asyik kuar p meeting.. tadi p Parlimen sekarang kat Finas pulak.. tinggal lar aku sendirian di bilikku ini... hehehe.. so aku tak kan stay back lelamer.. bilik aku nie ujung sekali.. pepehal jadik kat depan nun pon aku tak sedar.. kan bahayer tu.. balik awal.. langkah keselamatan tu.. kita owg pompuan nie kena lar pandai jaga diri.. lebih baik mencegah dari mengubati... (aper kena mengena??!..) Hehehe..

Semalam bleh tido awal dan nyenyaknyer coz Alyaa tido ngan Tok dia.. tido bawah ketiak Tok lagi.. dia dah tido.. so tak bawak lar balik.. tapi kan... raser tak lengkap jer idup nie kalau salah sorang anggota keluarga tak ada kan... raser kosong & pelik jer perasaan nieh... itular maknernyer famili... chehhhh... iyer ker? Hidup tak kan lengkap tanpa satu sama lain...


Malam nie musti dia nak ekot balik.. maner bleh lelamer tak jmp Ayah.. :p

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails