.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, July 13, 2012

IKLaN TiDaK DiUnDaNG??

Aku tak tau lar kalau ada blogger lain yang menerima nasib yang sama.. kalau korang pembaca setia blog aku korang mesti perasan ada satu floating iklan kat sisi kiri blog nie.. aku pelik lar.. aku tak pernah bagi permission pada sesaper kecuali nuffnang tepek iklan kat blog nie... nuff bagi aku duit.. tapi iklan seperti dalam printscreen kat bawah nie muncul macam iklan Ah Long... menepek sesuka hati.. salam tidak permission tidak.. tiba² jer.. ehhhh ko... terapung² kat blog picisan aku nieh!  Pelik weh.. pelik??  Kot yer pon nak tampal iklan percuma.. bagitau lar kan.. kepada yg tepek iklan nie.. dengan hormatnya saya mohon.. Tolong REMOVE iklan anda..


2 comments:

Eliss Mie said...

agaknya ada terletak apa-apa script sekali dengan script tu. cuba try godek2.

Myvitrd said...

mungkin dia orang ada inject script dalam akak punya template

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails