.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, May 18, 2012

LOGO HALAL MaLaYSiA & AnTaRaBaNGSa YaNG DiiKTiRaF..

Terdapat banyak logo halal digunakan bagi menyakinkan pengguna Islam sekarang nie.. sampai aku pon kadang² pernah timbul rasa sangsi.. Ehhh.. betul ker logo nie sah.. entah² main cop jer kan..

Maka.. adalah sangat membantu biler dapat panduan logo seperti di bawah..



Sebagai orang Islam.. kesucian apa pon benda yg kita guna dan makan adalah amat penting bagi memelihara akhlak dan keturunan yang baik..

4 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

a'ah betul2.saya pun selalu sangsi setiap kali nak beli barang sebab tak pasti dengan cop halal yg perbagai rupa cop ni..

leyzajamil said...

yang lebih pasti dan more yakin, rujuklah dngn JAKIM...kol sndiri tnya..nk ucp slmt bercutii!!!

http://www.1001impianhidup.com/2012/06/besok-cutiiiii-horeyyyy.html

zul said...

Kongsikan Pengalaman Indah anda bersama Biskut Julie's di Blog Anda Dan Menangi Hadiah BErnilai RM750 :] -->KLIK SINI UTK MAKLUMAT PERTANDINGAN<--

luke said...

Jakim patut beri ruang untuk membenarkan logo halal yang lain digunakan. Kerja Jakim akan lebih senang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails