.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Monday, July 2, 2007

..Alyaa di Rumah BBsitter Baru..

First day Alyaa di rumah bbsitter baru.. tatau lar camner keadaannya.. aku dah call akak tu tadi.. dia kata Alyaa ok.. dia sibuk main & skrg ngah tido dlm buai.. Alyaa tak diajar tidor berbuai.. she's ok with or without it.. dah lamer agaknya tak naik buai.. nampak jer akak tu kuarkan buai sibuk dia nak naik.. (barang² tu sumer mmg akak tu dah prepare utk coming baby dia.. tapi sayang dia keguguran masa kandungan masih lima bulan.. gara² lift rosak naik turun tangga selalu dari bawah ke ting 8) Aku pon bleh pengsan camtu beb!

Hari nie juga for the first day again after a long time.. naik LRT berdua ngan laki aku.. arinie kena balik cepat.. coz dlm perjanjian ngan bbsitter baru anak aku.. kena amik dia sblm pkl 7.00 p.m. Niat hati mmg hari² nak balik awal.. tak sanggup nak berpisah lelamer nga si kechik yg nakal tu... winnndduuuu..........

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails