.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, September 13, 2012

Too Woo Mba..

Ramadhan 20 aritue... aku dibawa ke sini oleh jejaka di bawah inie..
 
Check out sharp on time dari pejabat masing².. dari KLCC off we go..
 
 
 
Ada sapa² di kalangan pembaca yg ku sayang pernah sampai sinie??  Ehehehee... aku pon baru lar 1st time menjejakan kaki mencemar duli... kwang.. kwang.. kwang...
 
Haaa.. tu dia gambaq tergantung khas... itu maksud nama tempat nie...
 
Yer.. tempat nie adalah sebuah restoran.. bukan rumah urut yer..
 




Restoran apa??  Agak² dapat teka tak?

Hmm... nak order aper yer.. kalau ekotkan perut yg dah seharian kekosongan nie..  semua aku nak order..
 
Apa² pon.. kita tengok menu dulu lar kan..
 
kat blackboard nie pon ada tulih..
 
Dah tau apa nak order... harusss.. senyum itue kan sedekah.. ada lagi setengah jam masa menunggu..

Dia pon kena tunggu juga..

Sama² lar kita menunggu..

 ..dan.. berangan..

biarkan mereka berusaha.. tangga.. jaya..

Lihat jariku.. 3 + 3 berapa murid²?
Yer = 33
Ahaaa.. got it.. I'm 33 on that day..
Yer.. tuo dah...

Jom upload gambar kat fb dowang nak.. untung² dapat makan pree..

Kalau lar En. Ady prihatin dan meng-inform-kan birthday booking nie 3 hari sebelum.. tak yah wang duit beli kek.. tapi kami datang on the dot.. ehhh.. kowang yg nak sambut birthday.. igt.. tempahlah 3 hari sebelum..

Nindia.. 10 minit sebelum berbuka makanan dah sampei..  apekenama menu steak aku nie eak.. dah luper.. ehehehe.. biasa lar.. akhakkk dah tua..
 
Ermmm... perasan tak ada tiga ketui mash potato dan tiga bekas sauce.. actually aku ditanya mau yg mana.. aku dgn slumbernyer.. "Tiga² sekali boleh?"  Sebab arinie ari special.. hari utk tiga.. hahaha

Ini soup dan garlic bread.. menu pertama dijamah sesudah sebiji kurma dan beberapa sedut air ketika berkumandangnya azan..

Penantian mmg satu seksaan..

Apatah lagi mengadap rezeki² inie di depan mata..

Ini spagetti aglio olio..

yang dia terlupa nak masukkan kupang nie.. kupang nie datang dlm pinggan berasingan.. besa larrr org posa yg masak.. susah nak focus.. ahahahaha.. dimaafkan..

Perut dah berjaya dibuncitkan 2 inci.. bile kek nie dinyalakan sebelah malamnya..

di rumah mak bersama anak²..
Aisha dengan ayah..
Tengah nyanyi masa nie..

suka tengok muka dorang yg excited..

Ainna..

Amna pon tumpang teruja..

Bonda baru lepas cuci pinggan kat dapur.. tu pasal sinsing lengan sampai macam tue..

Yeah.. masa utk makan kek.. sib baik sedap..

Warkah dari anak²..

Inie dari Alyaa..

Ini Aisha yg bagi.. kad atas bantuan bibi Shifa..

Macam² cara dorang nie lipat kad buatan tangan nieh..

tengok.. hurrmmm...

Yang nie dari Alyaa juga.. Aquarium dari kotak kasut.. ehehehe...
My babies all getting big..
I truly love all of ya!
 
Terima kasih Allah mengurniakan aku sebuah keluarga yg bahagia..
 
 

2 comments:

Mummy Akmar said...

Selamat menyambut harijadi yang ke 33

Salam kenal..

saya pon takpernah pegi ni. Nak pergi la skali kalo pegi ke KL.

bestlah blog ni, nak follow. nanti singgah blog saya n follow back yea

Anonymous said...

hepi besday bonda! suka tgk muka ainna..xcited..dia kalau senyum kan lebar je..
-anisa ahmad-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails