.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, September 4, 2012

8th GiveAway (GA) UMIYUMI

Dah lama sangat sangat sangat kan tak join giveaway... entah mimpikan aper.. arinie teringan tangan nak menyertakan diri.. ehehehe... sebabnyer.. peralatan dapur adalah satu daripada aku punya obsession... hadiah dia memukau mindaku.... nindia....
 

 
Nie pulak syarat² dia.. tak lar rumit sangat kan... so jom reramai kita tambahkan koleksi periuk kita... kalau bertuah lar kan...
 
1) Penyertaaan dibuka kepada semua pembaca.
2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini. Bagi pembaca yang tidak mempunyai blog anda masih perlu meninggalkan email address di ruangan komen.
 
3) Bagi pembaca yang ada blog, sila buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini.Link ke GA ini adalah : http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/09/8th-giveaway-ga.html
 
4) Untuk memberi peluang sebaik2nya kepada pembaca yang mempunyai blog dan yang tidak mempunyai blog, pembaca dengan blog dan yang membuat post & link akan mendapat 2 entries utk undian. Pembaca tanpa blog akan mendapat 1 entry.
 
5) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada *25 September 2012. Pemenang akan diumumkan pada *26 September 2012.
 
6) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.
 

1 comment:

eza miza said...

baca entri bonda lalu terjoin jugak..hehehe... tq bonda..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails