.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, April 19, 2012

jOM ReDeeM HaDiAH..

Anak anda masih menyusu.. tak bukan susu nenen.. susu tepung??  Korang tak join moms club ker.. aku raser tiap² jenis susu tepung utk membesar sumer ada club² nieh.. anak aku ada 4 kan.. sumernyer masih minum susu.. of course walau kita yg tua nie.. masih tetap kena minum susu..

Alyaa, Aisha, Ainna.. kecuali Amna yg menyusu badan.. yang lain sumernyer minum susu Dutch Lady.. tiap² bulan aku akan beli 15 pack susu Dutch Lady 123 + Dutch Lady 456... wah.. makanya harus tidak sesusah mana aku nak kumpul barcode utk claim hadiah nie.. hehehe.. lama jugak aku simpan.. tertangguh² nak post.. dan hari itu.. 25 Februari 2012 aku telah mengeposnyer.. lega..

Cara nak redeem??  Mudah jer.. tapi perkara pertama yg ko perlu make sure ialah anak ko mmg minum susu Dutch Lady.. then ko register as member kat www.dutchlady.com.my.. dan selepas itu bolehlah korang mula mengumpul barcode di setiap pek susu yg korang beli... setiap barcode mempunyai klasifikasi point yg dikumpul... berapa dan berapa.. boleh semak jadual kat website dia..

Alang² hantar barcode kan.. aku terus redeem sekali.. jimat stem akak.. hehehe..

dan.. sekelip mata... nin diaaaaa... hahaha tak lah bukan sekelip mata.. kena juga lar ko tunggu beribu² kerlipan mata iaitu pada tarikh 22 Mac 2012.. bungkusan yang dinanti²kan ini sampai.. bih kurang sebulan jugak lar masa yg diambil... tapi... SAYA SUKA!! (kata Mei Mei dalam Upin Ipin)..

Ada tiga mender sumernyer yg aku redeem.. 2 menan utk si kakak².. dan satu menan utk si tecit.. seperti yg kat atas nie..

Dan.. pengumpulan barcode bermula lagie... aku.. sedang SABAR mengumpul..


2 comments:

dekdaa said...

Amboih sonoknya dapat adiah.
Utk diri sendiri tak de ke?
Kot le join contest lain hehe.

Ena said...

ena tak pernah redeeem kak.. pernah kumpul.. lepas tu ilanmg ntah kemana.. heheheh... tak kuat semangat.. semangat dtg kejap jekk.. hheheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails