.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Friday, February 14, 2014

KeNaPa MoOD HoLiDaY Yg DaTaNG NieH??

Assalammualaikum dan selamat pagi... chewaahhh breaks the record larrr... KakPah pagi2 dah berceloteh di tahun ini... kikiki..

Bukan aper.. sajer.. kan aku dah kata.. aku nak warm up balik penaipan tangan dan pemhubungan sel2 otak agar dapat aku mencoretkan bait2 kata nan indah dan kadang2 ke laut di blog yang dah mula bersawang inie.. hehehe... uolls dah sarap??  Aii baru sudah.. makan pagi roti kering cicah air Old Town White Coffee Hazelnut jer.. errrrmmm dap... selalu 2 keping jer.. tapi arinie ilang ingatan pulak yang diri nie sedang dalam fasa berdiet.. sambil bacer paper sedar² dah 5 keping aku masuk mulut... hihihi.. ada yang turun 6 kilo naik balik 10 kilo nanti... adudududududuhhhhh...

Kat opis nie kan.. sunyi... sunyi dan sepi aku benci....
 Aku lari ke hutan, kemudian menyanyiku
 Aku lari ke pantai, kemudian teriakku
 Sepi... Sepi dan sendiri aku benci.
 Aku ingin bingar. Aku mau di pasar.
 
 Bosan aku dengan penat,
 dan enyah saja kau, pekat!
 
 Seperti berjelaga jika aku sendiri
 Pecahkan saja gelasnya biar ramai
 Biar mengaduh sampai gaduh
 
 Ahh.. ada malaikat menyulam jaring laba-laba belang
 di tembok keraton putih
 Kenapa tak goyangkan saja loncengnya?
 Biar terderah,
 atau... aku harus lari ke hutan belok ke pantai?
Makanya... aku dalam mood percutian sekarang inie... holiday... holiday... I wanna go on holiday..


Ermmm... Tioman ker Kundasang.. korang pernah pergi tempat² nie.. ada pakej² menarik sudi² berkongsi dengan saya... tak baek kedekut tau!

1 comment:

Ayu Ayunie said...

kiter pun tgh mood nka berholiday ni. tak sabao nak tunggu cuti sekolah bulan dpn. tapi still xtau nak pegi mana ni..... erkkkk... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails