.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Thursday, January 24, 2008

Tengkorak

So many suprising things happened lately... well.. aku tak punya cukup masa nak kukongsikan semuanya di sini... tanggungjawab sebagai pekerja..(tetambah skrg di tempat baru).. sebagai isteri dan ibu mmg membuatkan aku tidak menang tangan dan sentiasa dihambat masa.. terkadang keletihan tiada waktu untuk diri sendiri...

Separuh dari rerakan pejabat sudah di KLIA utk menyambut bos kami Dato' Prof Emeritus Zuraina Majid pulang bersama 22 rangka manusia zaman Neolitik dari McDonald Institute of Archaeologly, University of Cambridge United Kingdom... Huuuu... Rangka yg tidak berkepala... kepala sumer terpaksa ditinggalkan di sana... spt yg disiarkan di slot Buletin Utama semalam.. Kata YB Rais, tengkorak tu mungkin akan direplikakan... aku tatau naper tak bleh bawak sekali ngan kepala dia... dah 50 thn lebih.. dorang tak abis² kaji lagi ker..?? Ntah lar... Berdebar jgk nak tgk rangka nie.. memandangkan aku tak menyambut.. coz baby dah tunggu di rumah... teruja menanti hari esok....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails