.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Wednesday, February 18, 2015

At Lasttttt....

Akhirnya.. berjaya juga kutakluki semula blog yg sekian lama diredirect ke page lain... kuang asam kan... sakit hati aku tau... sakitnya.. tu di sini.. di dalam hatiku... nak page ko fames ker aper ker.. tolong ler jgn buat keje keji lagi menyusahkan orang lain... banyak lagi cara lain boleh buat... susah nak melayari alam tanpa sempadan ini kalau ada manusia² macam nie yang suka mengganggu gugat ketenangan orang... huhuhu

Tima kaseh banyak buat En. Ady yang sanggup bersengkang mata menggodek HTML code blog aku.. :D  Berbaloi jugak berlaki orang IT.. kikiki... Okeh... here I am... at 8.46 in the morning.. typing this bebeling to all my viewers.. Insyaallah.. lepas nie aku akan rajin²kan diri mengupdate yer.. trimester pertama telah berlalu... sekarang trimester kedua... ok dah rasernyer mood bersimpang siur tu... tak banyak.. ok ler sikit...




2 comments:

sharmien said...

salam, kawan saya pun pernah kena re direct2 ni. huhu...apapun sabar ye. dunia blogging memang banyak cabarannya. hehe... selamat kembali berblog hot momma.

Hayani said...

Salam.. setiap apa yang kita lalui ada hikmah di sebaliknya tu.. kita tak tau. Selamat berblog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails