.:KeNaLaN MaYA BoNDa:.

JoM TuKa LiNk di SINIE

Tuesday, October 8, 2013

Salam Rindu buat semua pembaca blog Bonda..

Hai.. lamanya aku abaikan blog nie kan.. bukan aper.. aku sekarang nie sibuk berbisnes... missed me??  Ekekeke ada ker yang tertunggu² warkah² cinta dari Bonda... ekekekeke... sowi lar.. Bonda kadang² perasan biiiziiii... 

Ater elaun dah banyak kena potong... Bonda kena usahakan cara lain nak top up balik lubang yang dah tembus sana sini... salah satu caranya ialah dengan berniaga... cita² dari kecil... yang masih belum kesampaian sepenuhnya.. iaitu businesswomen yang berjaya... kan 99% rezeki dari Allah puncanya dari perniagaan... jadi elok lar kan kita mulakan sikit²... kalau tak sekarang bila lagi.. biar orang lain dah berlari.. walaupon kita bertatih... tapi melangkah mara terus ke hadapan... jangan berhenti... jangan cepat putus asa... istiqomah... istiqomah.... berniaga bukan kerja mudah... hati mesti kental!!

Aku jual apa?? Buat masa sekarang... aku jual minyak wangi (Federico Mahora) dari Poland... dan distributor barang kesihatan Shaklee dari US... interrrrrnasionalllll you... ekekeke.. untuk maklumat lanjut... jemput² like page aku kat fb:


Kalau korang like beramai²... aku janji... update blog hari²... wakakaka... statement tak boleh blah... KakPah... KakPah... aterrrr... ada ker orang keshah... hahahaha...

Like lar aku confirm x rugi... hehhhhh 
iNi BaRaNG bAiK!! iNi BaRaNG bAiK!!  
Kalau barang x baguihhh aku pon takmo jual haih... jatuh lar kredibiliti aku.... (sangat lar kensss..)

Whutevaaa...

Ehhhh... jangan lupa.... LIKE tau!!

Okkkk... businesswoman cibuk cikit... tilll the next post... Lap U  

^_______^


2 comments:

ina's said...

salam kenal bonda..saling follow ye..

hazlina azmi said...

nice blog dear..
blogwalking....feel free to visit blog saya pulak dan be my followers ya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails